Tukea muutaman tonnin täsmähankkeisiin!

Tarvittaisiinko lähileikkipuistoon uusia telineitä tai porukallesi urheiluvälineitä? Toisiko kesätapahtuma piristystä kylällesi? Tällaisiin muutaman tuhannen euron kokoisiin pienhankkeisiin voi nyt hakea tukea paikallisista Leader-ryhmistä.

Tukea korkeintaan 8000 euron kustannuksiin

Tukea voi käyttää pieniin hankintoihin, kuten yhteisten välineiden ja laitteiden ostamiseen. Esimerkiksi ilmalämpöpumpun hankinta kylätalolle on mahdollista. Tuella voi myös kunnostaa yhteisiä tiloja tai tehdä pieniä remontteja. Investointeihin tuki on 65%

Tuki soveltuu myös kesätapahtuman tai muun tilaisuuden kulujen kattamiseen tai sillä voidaan palkata nuori kesätöihin. Lisäksi tuella voidaan ostaa asiantuntija-apua, jota tarvitaan erilaisten selvitysten tai kehittämissuunnitelmien tekemiseen. Kehittämiseen tuki on 80%.

Pienhankkeen kokonaiskustannukset voivat olla enintään 8000 euroa. Hyväksyttäviin kustannuksiin voi saada korkeintaan sadan prosentin tuen. Pienin myönnettävä tuen määrä on 1000 euroa. Rahoitettavien hankkeiden tulee vastata Leader-ryhmän kehittämisstrategian tavoitteita.

Tukea Haetaan Hyrrästä. Otathan yhteyttä toimistomme henkilökuntaan ennen hankkeen jättämistä Hyrrään!

Lue lisää https://www.ruokavirasto.fi/tuet/uutiset/muutaman-tonnin-tasmatarpeisiin-voi-hakea-tukea-leader-ryhmista/