Kipinärahaa kosmetologisiin laitteisiin

Nuorisoryhmämme myönsi keväällä kipinärahaa imatralaiselle kosmetologialan tuoreelle yrittäjälle Nita Rautiaiselle. Rautiainen oli jo nuoresta saakka haaveillut oman yrityksen perustamisesta. Hän oli opinnoissaan mukana NY-toiminnassa ja kun mahdollisuus yrityksen perustamiselle tuli, niin siihen oli tartuttava. Opintojen päätyttyä yritystilaa vapautui Ruokolahden keskustasta entisen kauneushoitolan tiloista, jonne Rautiainen pystytti oman kauneushoitolan.

Rautiainen oli kuullut kipinärahoista oman ammatillisen oppilaitoksen Sampon kautta. Hän päätti hakea rahoitusta kosmetologisiin laitteisiin. ”Haku oli helppoa ja voin ehdottomasti suositella kipinärahan hakemista myös muille. Siitä on apua ja kaikki tuki on plussaa kun lähtee yrittämään.”

Vinkkinä muille yrittäjäksi aikoville Rautiainen kehottaa lähestymään yrittäjyyttä avoimin mielin. ”Heti ensimmäisestä vastoinkäymisestä ei kannata lannistua, maailmantilanteet muuttuvat ja kannattaa rohkeasti katsoa eteenpäin” kannustaa Nita.

Tutustu Rautiaisen kauneushoitola Glowhun https://www.facebook.com/nitarautiainen.ny

👉 Kipinärahaa voivat hakea 13-29-vuotiaat nuoret yrittäjät, nuorten ryhmät tai yrittäjäksi aikovat. Rahaa voi hakea 100-500€, erityistapauksiin 1000€. Tuen määrä on 90% kustannuksista. Hae kipinärahaa verkosta: https://karkileader.fi/nuorille/nuoriso-leader-tuki/