Haemme Leader-neuvojaa

Haemme Leader-neuvojaa Imatran seutukunnalle Etelä-Karjalaan!

Leader Kärki ry on kehittämisyhdistys, joka on toiminut maa- ja metsätalousministeriön valitsemana paikallisena toimintaryhmänä vuodesta 1996 lähtien. Toimialueeseen kuuluvat Imatran kaupunki sekä Ruokolahden, Rautjärven ja Parikkalan kunnat.

Toiminta-ajatuksena on aktivoida paikallisia ihmisiä ja tarjota resursseja elinvoimaisemman maaseudun luomiseksi. Noudatamme toiminnassamme Leader-periaatteita. Alueen asukkaista koostuva luottamushenkilöorganisaatio on laaja, käsittäen noin 60 henkilöä, kehittämisideat ovat paikallislähtöisiä ja käytännön toimijat alueen asukkaita. Toimintatapa kannustaa kokeiluihin ja totutut rajat ylittävään yhteistyöhön niin paikallisesti kuin alueiden välisesti ja kansainvälisestikin ja täydentää muuta alueella tehtävää kehittämistyötä. Leader Kärki ry toteuttaa kehittämisstrategiaa ”Hyvää yrittämisen- ja elämisen ilmastoa” vuosina 2023–2027.

Toimenkuva

Uusi EU:n rahoituskausi on käynnistynyt. Tarvitsemme joukkoomme kehittämisorientoituneen neuvojan, joka innostaa alueen asukkaita ja yrityksiä tekemään yhteistyötä ja hakemaan Leader-rahoitusta kehittämis- ja investointihankkeisiin. Työ koostuu mm. asiakaspalavereista, joissa muotoillaan kehittämisideoista hankkeita, neuvotaan rahoituksen hakemisessa ja opastetaan hanketoimijaa raportoinnissa sekä maksuhakemusten teossa. Työssä yhdistyvät lennokkaat kehittämisajatukset ja pikkutarkka hallintotyö.

Leader-neuvojan tehtäviin kuuluu myös hallintotyötä – rahoitushakemusten käsittelyä, yhdistyksen kokouksia, jäsenasioiden hoitamista sekä yhdistyksen omien hankkeiden hallintotehtäviä. Työ on monipuolista ja sen sisältöön voi myös itse vaikuttaa. Tehtävään valittava tekee pääsääntöisesti neuvonta- ja hallintotehtäviä, mutta voi tarvittaessa osallistua myös muihin tehtäviin.

Työkavereinasi sinulla on toiminnanjohtaja ja kehittämistyön koordinaattori.

Työ on sinua varten, jos sinulla on kiinnostusta ja kykyä oppia nopeasti melko laaja tehtäväkokonaisuus, johon liittyy paljon asiakaskohtaisia erityispiirteitä ja yksityiskohtia. Työssä tukeudutaan säädöksiin ja ohjeisiin, mutta ympäristön muuttuessa tarve oppia uutta on jatkuva. Toiminta asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa vaatii erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Edellytämme

tehtävän hoitamiseen soveltuvaa korkeakoulututkintoa, suomen kielen taitoa, ajokorttia, sekä hyvää talousosaamista.

Lisäksi toivomme sinulta:

-Office 365 ohjelmistojen sujuvaa käyttöä

-asiakaspalveluhenkisyyttä

-kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin

-paineensietokykyä ja tarkkuutta

-tiimityötaitoja ja omatoimisuutta

-yritystoiminnan tuntemusta

Palkkaus

Kuukausipalkka on 2900 euroa.

Edut 

  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Joustava työaika ja mahdollisuus etätyöhön koeajan jälkeen

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Työn alkamisajankohta: 2.10.2023 tai sopimuksen mukaan.

Koeaika: Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Työehtosopimus: Neuvonta-alan runkosopimus.

Työntekopaikka: Leader-toimisto. Toimisto sijaitsee kivenheiton päässä Parikkalan rautatieasemalta osoitteessa Parikkalantie 12, 59100 Parikkala. Työ edellyttää liikkumista toimialueella.

Työaika: Keskimääräinen viikoittainen työaika on 37,5h. Työ sisältää ajoittain myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Yhdistyksen toimialue: Imatran kaupunki sekä Ruokolahden, Rautjärven ja Parikkalan kunnat.

Hae työpaikkaa

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään viimeistään 31.8.2023 sähköpostilla osoitteeseen toimisto@karkileader.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Riitta Bagge, p. 050 5969 489, riitta.bagge@karkileader.fi