Kestävää kasvua -hankkeessa edistetään Etelä-Karjalan pk-yritysten liiketoimintaa, kasvatetaan liiketoimintaosaamista ja kehitetään uusia tuotteita ja palveluita. Lappeenrannan elinkeinopalvelut Wirma ja Imatran seudun kehitysyhtiö toteuttavat hankkeessa Kasvun rakentajat 2.0 -ohjelman, joka on tarkoitettu 10-49 henkilöä työllistäville kasvuhaluisille pk-yrityksille. Leader Länsi-Saimaa ja Leader Kärki ry laativat alle 10 henkilöä työllistäville pienyrittäjille oman Kasvun rakentajat -ohjelman. 

Hanke on Euroopan unionin osarahoittama (rahoitus tulee Etelä-Karjalan liiton EAKR-ohjelmasta). Hankeaika on 1.6.2024 – 31.5.2026.

Hae mukaan pienyritysten Kasvun rakentajat -ohjelmaan 31.10. mennessä!

Hakeeko yrityksesi kasvua? Haluatko laajentaa toimintaasi tai etsitkö uusia markkinoita? Kehitätkö uusia tuotteita tai palveluita?

Pienyritysten Kasvun rakentajat -ohjelma auttaa sinua kehittämään liiketoimintaasi, laajentumaan ja löytämään tehokkaimmat tavat rahoittaa kasvua.

Kasvun rakentajat on maksuton, kuuden kuukauden mittainen ohjelma, joka tarjoaa räätälöityä tukea yrityksesi kasvun vauhdittamiseen. Ohjelmaan valitaan 10 eteläkarjalaista yritystä, jotka haluavat kasvaa ja kehittää liiketoimintaansa. Haku on auki 31.10.2024 asti. Yritykset valitaan ohjelmaan marraskuun aikana.

Kenelle?

Ohjelma on suunnattu Etelä-Karjalan alueen pienyrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kehittää liiketoimintaansa. Alle 10 henkilöä työllistävät yritykset hakevat mukaan täältä. 10-49 henkilöä työllistäville yrityksille on oma Kasvun Rakentajat 2.0 -ohjelma, johon yritykset hakevat mukaan täältä.

Miksi mukaan?

Kasvun Rakentajat -ohjelma vahvistaa yrityksesi liiketoimintaa ja tuo selkeän suunnitelman kasvuun:

  • Saat käyttöösi toimivat työkalut yrityksesi kehittämiseen
  • Rakennat yrityksesi kasvusuunnitelman (kasvun roadmap) yhdessä asiantuntijoiden kanssa
  • Saat tukea ja näkemyksiä asiantuntijoilta
  • Laajennat verkostoasi muilla pienyrittäjillä ja tutustut isompien, kasvuhaluisten yritysten toimintaan. Tutustut asiantuntijoihin ja rahoittajiin.
  • Saat tukea rahoituksen hakemiseen

Miten ohjelma toimii?

Ohjelma sisältää:

  • kolme tapaamista asiantuntijaryhmän kanssa, jossa rakennat yrityksesi kasvusuunnitelmaa. Tapaamiset räätälöidään yrityksen tavoitteiden ja haasteiden pohjalta ja ne ovat luottamuksellisia.
  • viisi pienyrittäjien työpajaa, joiden teemat suunnitellaan mukaan lähtevien yritysten tarpeiden mukaan. Työpajoissa saat konkreettisia työkaluja, opit hyviä toimintamalleja ja verkostoidut asiantuntijoiden, rahoittajien ja muiden kasvuhaluisten yritysten kanssa. Työpajapäivissä on osittain yhteistä ohjelmaa 10-49 henkilöä työllistävien kasvuyritysten kanssa.
  • sekä kaksi yhteistä tapaamista, joissa suunnitellaan ohjelman sisältöä

Yhteystiedot