Toimialue

Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi ja Parikkala.

Etelä-Karjalan Kärki-LEADER ry:n hallitus

Leader-ryhmän 12-jäseninen hallitus on koottu nk. kolmikantaperiaatteen mukaisesti (hallituksen jäsenet edustavat tasapuolisesti alueen asukkaita, yhdistyksiä ja julkista hallintoa). Lisäksi hallituksessa toteutuu alueellinen tasapuolisuus. Hallituksen jäsenen toimikausi on kolme vuotta ja yhtäjaksoinen enimmäisaika kaksi täyttä toimikautta. Puheenjohtaja valitaan vuodeksi kerrallaan.

Hallituksen jäsenet v. 2020 (henkilökohtaiset varajäsenet suluissa)

IMATRA: Jukka Nenonen (Ismo Vänskä), Rita Wallenius (Virpi Juutilainen), Veikko Lankinen (Timo Härkönen)

RUOKOLAHTI: Puheenjohtaja Irja Liimatainen (Kristiina Helminen), Helka Sikiö (Antti Kähäri), Riikka Mehiläinen (Juho Idman)

RAUTJÄRVI: Maija-Liisa Hallikainen (Teija Pajari), Jenni Brown (Harri Lunkka), Minna Rasimus (Teemu Europaeus)