Työtä tarjolla!

Etelä-Karjalan Kärki-LEADER ry hakee 1-2 henkilöä hanke- ja kehittämistyön koordinaattorin tehtäviin. Tarjolla on näköalapaikka aktiiviselle kehittäjälle, jolle tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi mahdollisuuden itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn ja monipuoliseen yhteistyöverkoston rakentamiseen. Lähetä hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen viimeistään 30.10.2019 sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää:

 

Yhdistyksen syyskokous ke 7.11.2018 Imatralla

Yhdistyksen syyskokous pidetään keskiviikkona 7.11.2018 klo 18.30 Vuoksen Kalastuspuistossa Imatralla.

Kokouskahvit on tarjolla klo 18 alkaen. Tervetuloa!

 

 

 

Haemme hankeneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen

Haemme hankeneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme toiminnanjohtajan työpariksi maaseutupositiivista henkilöä, jolla on kokemusta hanketoiminnasta ja joka tuntee Leader-periaatteet.

Hankeneuvojan tehtäviin kuuluu yhdistyksen toimialueen asukkaiden aktivoinnin ja hankeneuvonnan lisäksi yhdistyksen omien hankkeitten toteuttaminen.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltävähintään keskiasteen tutkintoa, hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Työtä tehdään tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten valittavan henkilön tulee olla joustava työaikojen suhteen. Työ on lisäksi liikkuvaa, joten sen hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Arvostammeajantasaista tietoteknistä ja viestinnällistä osaamista, hyviä yhteistyö- ja ryhmätyötaitoja, asiakaslähtöistä asennetta, rohkeutta tarttua erilaisiin tehtäviin sekä aitoa kiinnostusta maaseudun kehittämistä kohtaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Riitta Bagge Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh 050 5969 489.

Hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen tulee toimittaa viimeistään 29.10.2018sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Viestin aiheena tulee olla ”Hakemus hankeneuvojaksi”.

Etelä-Karjalan Kärki-LEADER ry on Imatran seutukunnalla toimiva kehittämisyhdistys, joka toteuttaa yhdessä alueen paikallistoimijoiden kanssa laatimaansa kehittämissuunnitelmaa Virtauksia ja Valintoja 2014-2020 Leader-periaatteita noudattaen. Yhdistyksen tehtävänä on aktivoida alueen asukkaita, tarjota hankeneuvontaa ja myöntää rahoitusta kehittämissuunnitelmaa parhaiten toteuttaville hankkeille. Lisäksi yhdistys toteuttaa omia hankkeita. Toimintaa osarahoittavat mm. EU:n maaseuturahasto sekä toimialueen kunnat. 

Kokouskutsu! Yhdistyksen syyskokous 1.11.2017

Yhdistyksen syyskokous pidetään keskiviikkona 1.11.2017 Hotelli-Ravintola Kägösessä Parikkalassa. Kokous alkaa klo 18:30 ja kahvitarjoilu klo 18:00.

Tervetuloa!

 

 

 

 

Leaderin 20-vuotisjuhlat 28.10.2016

 

Ota yhteyttä
  • Yhteystiedot

   Parikkalantie 45,
   59100 Parikkala
   Ma – Pe: 9:00 – 15:00
   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
   Katso kaikki yhteystiedot

  • Liity jäseneksi

   Täytä jäsenlomake

   Seuraa myös

   Facebookissa