Haemme hankeneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen

Haemme hankeneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme toiminnanjohtajan työpariksi maaseutupositiivista henkilöä, jolla on kokemusta hanketoiminnasta ja joka tuntee Leader-periaatteet.

Hankeneuvojan tehtäviin kuuluu yhdistyksen toimialueen asukkaiden aktivoinnin ja hankeneuvonnan lisäksi yhdistyksen omien hankkeitten toteuttaminen.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä vähintään keskiasteen tutkintoa, hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Työtä tehdään tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten valittavan henkilön tulee olla joustava työaikojen suhteen. Työ on lisäksi liikkuvaa, joten sen hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Arvostamme ajantasaista tietoteknistä ja viestinnällistä osaamista, hyviä yhteistyö- ja ryhmätyötaitoja, asiakaslähtöistä asennetta, rohkeutta tarttua erilaisiin tehtäviin sekä aitoa kiinnostusta maaseudun kehittämistä kohtaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Riitta Bagge Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh 050 5969 489.

Hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen tulee toimittaa viimeistään 29.10.2018 sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Viestin aiheena tulee olla ”Hakemus hankeneuvojaksi”.

Etelä-Karjalan Kärki-LEADER ry on Imatran seutukunnalla toimiva kehittämisyhdistys, joka toteuttaa yhdessä alueen paikallistoimijoiden kanssa laatimaansa kehittämissuunnitelmaa Virtauksia ja Valintoja 2014-2020 Leader-periaatteita noudattaen. Yhdistyksen tehtävänä on aktivoida alueen asukkaita, tarjota hankeneuvontaa ja myöntää rahoitusta kehittämissuunnitelmaa parhaiten toteuttaville hankkeille. Lisäksi yhdistys toteuttaa omia hankkeita. Toimintaa osarahoittavat mm. EU:n maaseuturahasto sekä toimialueen kunnat. 

Ota yhteyttä
  • Yhteystiedot

   Parikkalantie 45,
   59100 Parikkala
   Ma – Pe: 9:00 – 15:00
   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
   Katso kaikki yhteystiedot

  • Liity jäseneksi

   Täytä jäsenlomake

   Seuraa myös

   Facebookissa